van Neurofeedback-Balance naar Neurobalans

dd 8 januari 2020:
Neurofeedback-Balance was de coaching en neurofeedbackpraktijk van Ruud van Ast uit Apeldoorn.
Helaas is hij op op 11 oktober 2019, na een kort ziekbed, overleden. Het was Ruud zijn wens om zijn praktijk te laten voortbestaan. Daarom heb ik, Margot Dopheide uit Deventer, zijn praktijk sinds begin dit jaar overgenomen en ben begonnen met de 1e trainingen voor oud-clienten van Ruud.

Mijn man en ik hebben neurofeedback leren kennen als een effectieve en waardevolle verrijking van ons leven. En neurofeedback is een mooie effectieve brug naar lichaamsgerichte therapie en meditatie, de essentie van mijn praktijk Innertrans.

Vooral omdat NFB zo goed helpt om rust in hoofd en lichaam te krijgen. Wat het makkelijker maakt om ‘naar binnen te gaan’ en de signalen van je lichaam en geest te merken. Naast uiteraard de andere heilzame effecten van NFB zoals betere slaap, beter geheugen en meer levensenergieĀ 

Ook de Facebookpagina is aangepast.Ā  Mijn man en ik vinden het leuk om de laatste ontwikkelingen en artikelen over NFB, over hersenonderzoek in het algemeen en over de praktijk in het bijzonder, te posten. Reacties, vragen en bijdragen stellen wij zeer op prijs, dus wees welkom.

Hartelijke groeten,
Margot Shunya Dopheide

PS: De siteĀ neurofeedback-balance.com verwijst inmiddels ook rechtstreeks door naar deze website www.neurobalans.nl